Articles About

Must have: Accesorii hand 
madeKudika.ro ***Must have: Accesorii hand made*** in articles about

Brose

Brosa aduce un aer de feminitate femeii, un plus de stralucire. Ceea ce este interesant la brosele lucrate manual este ca pot fi purtate nu doar la rochiile elegante sau la costume simple, ci si la alte piese vestimentare, precum o bluza, o camasa sau un tricou.

La fel ca si cele clasice, brosele handmade au acelasi mecanism de prindere, format dintr-un ac de care este prins accesoriul.

Ca modele, puteti alege din gama variata de produse: brose in stil retro, cu lanturi, cu margele de nisip, din lemn, din sticla sau din lemn, din material textil, metalic sau cu diferite modele colorate realizate din polimer (buburuze, pinguini, oite, vacute, ursuleti, prajituri colorate).

Kudi-Recomandare: Brosa neagra BisousBisous by Miss Ann.

http://www.kudika.ro/articol/moda/8447/Must-have-Accesorii-hand-made.html 
Envy Colectii:BisousBisous by Miss Ann***in articles about

Inca din adolescenta am avut aceasta pasiune pentru arta, pictura, desen, avandu-l ca indrumator pe minunatul si regretatul artist Aurel Acasandrei.Ulterior, atentia mea s-a orientat catre design. De orice fel. Ornamente florale, design de interior, vestimentatie si in final accesorii. Incurajata de prieteni, am decis sa fac si alte fete fericite purtandu-mi accesoriile. Principalele surse de inspiratie sunt prietenii, motanul meu, camera mea, cartile pe care le citesc, muzica pe care o ascult, visele, memoriile, ideile si emotiile. Colectionez sapunuri sculptate manual, miniaturi adunate de prin lume, magneti de frigider si panglici de tot felul.
Prima colectie de accesorii se numeste "Moulin Rouge" in care am folosit pene rosii si negre,margele rosu sidefat, dantela neagra si pietre mari .Sursa de inspiratie a fost cabaretul din Paris.In colectia "Music" am pus accentul pe note muzicale si chitare decupate manual din piele.In aceasta colectie am folosit culori aprinse cum ar fi fuchsia si albastrul electric. Pene in culori vii si aplicatii din metal de diferite forme, lanturi. Sursa de inspiratie este mai mult decat evidenta.In colectia "Royal" am pus accentul pe aplicatia din metal cu aspect antic specific secolului 14. Creatiile sunt unicat. Nu imi plac lucruriile de serie si de aceea am si inceput sa creez accesorii, initial pentru mine. Chiar daca mi se cere sa reproduc un model, de fiecare data ii introduc ceva nou sau il modific un pic, chiar daca, aparent, este insesizabil.In viitor vreau sa ma axez pe design vestimentar si de pantofi.In special as dorii sa creez vestimentatie pentru teatru.

http://www.envy.ro/colectii/Accesorii-handmade-unicat-by-MissAnn

Multumiri Speciale echipei envy.roAccesorii handmade unicat by MissAnn ***in articles about
Multumiri 9AM.ro

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/LifeStar/150555/P-Accesorii-handmade-unicat-by-MissAnn.html


Magazin Haine Online - Brosa handmade a zilei de la Bisous Bisous

Brosa handmade a zilei o puteti cumpara de la magazinul online de accesorii vestimentare Bisous Bisous by Miss Ann. Brosa ‘Greenny’ este realizata manual si are 6cm in diametru.
Pretul brosei este de 28,9ron.

http://magazin-haine-online.com/2010/05/brosa-handmade-a-zilei-de-la-bisous-bisous/

News on DeviantArt

"Punky"earrings  have been appreciated in section  Artisan Crafts .
Thank you very much.
http://news.deviantart.com/article/116487/